div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 2142 hayata döndü!

- Advertisement -

Bu oyunu hatırladınız mı? Biz hala deliler gibi Battlefield 2 oynarken çıkan Battlefield 2142 çok büyük ilgi uyandıramasa da kalbimizi çalmayı başarmıştı.

Oyun basınından oldukça iyi puanlar alan yapım maalesef arkasına oyuncu desteği almayı başaramadı ve EA DICE iki sene kadar önce server’ların fişini çekme kararı aldı. Genelgeçer bir tek kişilik senaryo moduna sahip olmayan oyun için bu ölüm ilanı anlamına geliyordu.

Derken oyunun fanları tarafından geliştirilen Battlefield 2142 Revive Project geldi ve 23 Eylül’de başlayan yeni sürecin ilk gününde 11000 tekil oyuncu BF2142’nin 64-kişilik efsanevi maçlarının tadına baktı. Aradan geçen zamanda da oyunun popülerliği devam ediyor ki son baktığımızda 2043 kişi online görünmekteydi.

Peki olayın legal boyutu ne? EA, 2014 yılında Battlefield 2142 ile beraber 50 oyunun server’larını kapattığında fanların bu oyunları ayakta tutacağını umut etmişti. BF2142 ile beraber bu gerçekleşti ve bakalım EA avukatlarını devreye sokacak mı?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler