div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Bioshock Collection bozuk çıktı…

- Advertisement -

Açıklandığı günden beri merakla beklediğimiz ve Gamescom’da denedikten sonra da eskisiyle arasında pek bir fark göremediğimiz Bioshock ve Bioshock 2’nin Remastered sürümleri türlü teknik sıkıntıyla yüzleşmekte.

Daha önceden tüm Bioshock oyunlarına & eklentilerine sahipseniz otomatik olarak hesabınıza eklenen Bioshock Remastered ve Bioshock 2 Remastered’ın Steam’deki kullanıcı puanları %40 seviyesine gerilemiş durumda ve oyunun hiç sorunu olmasa dahi eskisinden hiç farklı olmadığı, hatta kısıtlı grafik ayarları sebebiyle eskisinden daha kötü gözüktüğü şeklindeki yorumlar 2K Games’i hayli zorda bırakmakta.

Oyunun kısıtlı grafik seçenekleri arasında en fazla can sıkan nokta ise FOV ayarına sahip olmaması ki Bioshock oynayan hemen herkesin bu ayarı değiştirdiğini düşünürsek oyunculardaki hayal kırıklığını anlamak mümkün.

Bunun yanında oyunun 21:9 monitör desteği sunmaması, sıkça çökmesi ve grafiksel açıdan da eskisinden farklı durmaması diğer problemler arasında.

2K Games’ten gelen açıklamalar ise problemlerin saptandığı ve ilk yamada düzeltileceği yönünde.

Bunlar arasında;
-Mouse hassaslığı ve genel geçer düzeltmeler.
-Ses seçenekleri arasına eklenecek olan ilave hoparlör seçenekleri.
-Bioshock, Bioshock 2 ve Bioshock 2: Minerva’s Den için FOV ayar seçenekleri geri gelecek.
-Bioshock, Bioshock 2 ve Bioshock 2: Minerva’s Den için 21:9 monitör desteği
-Zaman zaman yaşanan çökmeler konusunda geliştirmeler.

Maalesef 2K Games oyunu Remastered ederken konsol versiyonlarını temel almış ve onları tutup PC’ye port etmiş gibi gözüküyor. Haliyle, sorunlar çözülse dahi çok şey kaçırmıyorsunuz.

- Advertisement -

gkds6ryruep3xvmnaeeh

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler