div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Black Panther sinemalardan önce “LEGO Marvel Super Heroes 2″ye geldi

- Advertisement -

Bilkom’un PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunduğu “LEGO Marvel Super Heroes 2”,Marvel’in en yeni süper kahramanlarından Black Panther ek paketi ile artık çok daha güçlü.

Warner Bros, Marvel’in yeni filminden esinlenerek Lego Marvel Super Heroes 2 oyununa Black Panther karakter ve seviye paketini ekledi. Oyundan bağımsız satın alınabilen bu paket, sezonluk geçiş (Season Pass) sahibi kullanıcılar için ücretsiz sunuluyor. Paket ile birlikte Vibranium kostümlü Black Panther’in yanı sıra, Okoye, Nakia, Erik Kilmonger (Black Panther), Ulysses Klaue ve Everett K. Ross karakterleri de oyun sırasında seçilebilecek karakterler listesine ekleniyor.

Ek paketin hikayesi 16 Şubat’ta vizyona girecek olan Black Panther filminden esinlenerek hazırlandı. Wakanda Krallığı’nda Süper Kahraman Black Panther ve kız kardeşi Shuri, vatan topraklarının en karanlık derinliklerinde mutasyona uğramış yaratıklar ve baş düşmanları Erik Killmonger’ın vahşi ordusu ile savaşmak için yola çıkıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler