div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bowslinger: Sizi VR’dan soğutmak için geldi!

- Advertisement -

2016 yılıyla birlikte atağa geçen VR sektörü, yılı neredeyse “VR yılı” olarak tarihe kazımak üzere. Oyun yapımcıları da boş durmuyor ve ardı arkasına yeni oyunlarla karşılaşıyoruz. Bowslinger herkesin uzak durması gereken bir yapım.

Oculus Rift’in açılışını yılın en fazla beklenen oyunlarından Adr1ft ile yapmasının ardından HTC Vive da Valve ile bağlarını sıkılaştırdı ve önümüzdeki dönemde birbirinden muhteşem yapımları bu VR gözlüklerinde oynayabileceğiz. Bunca çılgınlık içinde ileride unutmak isteyeceğimiz bazı oyunlar da kendisini göstermeye başladı bile.

Kotaku’nun yakaladığı oyunlardan biri olan Bowslinger kağıt üzerinde güzel bir düşünce ile geliştirilmiş yapım, neymiş, ok atacakmışız.

Sonuç ise felakete yakın.

Aşağıda görebileceğiniz gibi Bowslinger sayesinde VR’dan olduğu kadar ok atmaktan da nefret etmeniz veya “bu mu teknoloji, bu mu gelecek?” diye kahkaha atmaktan midenizi ağrıtmanız çok olası.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler