div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Infinite Warfare videosu beğenilmeme sınırlarını zorluyor!

- Advertisement -

FPS denilince akla gelen ilk isimler olan Call of Duty ve Battlefield serileri, yeni oyunlarını birbiri ardına duyurdu.

Bunlardan Birinci Dünya Savaşına odaklanan Battlefield 1 kısa sürede müthiş beğeni kazanıp gelmiş geçmiş en fazla beğenilen video olmayı başarırken, Activision tarafında işler yolunda gitmiyor.

Call of Duty: Advanced Warfare’den beri serinin gittiği bilim-kurgu / yakın gelecek temasını beğenmeyen oyuncuların WW2 veya WW1 oyunu talepleri, yeni oyunla da boşa çıktı ve görüldü ki Call of Duty: Infinite Warfare ile gelecek yolculuğumuz devam edecek. Oyunun birbirine benzer dokular, konular ve hatta 10 senelik animasyonları kullanmaya devam ettiğinin ortaya çıkması ve satışlar konusunda Call of Duty: Modern Warfare Remastered’dan medet umuyor olmasının etkisiyle Activision’a karşı büyük bir eleştiri dalgası başlamış durumda.

Durum öyle bir hal aldı ki artık, en ateşli Call of Duty oyuncuları bile gelişmeleri suskunlukla izler veya eleştirilere katılır hale geldi.

Bunun bir diğer göstergesi de Call of Duty: Infinite Warfare’in fragmanının gelmiş geçmiş en beğenilmeyen videolar arasında 4 numaraya yerleşmesi oldu. Şimdiye kadar 288 bin kez beğenilen videonun beğenilmeme sayısı ise tam 1.5 milyon! Böyle giderse birincilik bile olası gözükmekte…

Peki ne olacak?

- Advertisement -

Geçtiğimiz yıl Call of Duty: Black Ops III tanıtıldığında firma öyle büyük tepki almıştı ki, oyunun satışlar konusunda fena halde çuvallayacağını düşünmüştük, ister istemez. Sonra bir de baktık, Cod: Black Ops III yılın en fazla satılan oyunu olmuş.

Activision’ın güç aldığı da tam olarak bu.

“Beğenmeseniz de, eleştirseniz de satın alıp oynuyorsunuz, neden özen gösterelim ki?” dercesine, meydan okurcasına geliştirilen CoD: Infinite Warfare konsepti konusunda ne gelişmeler yaşanacak merakla bekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler