div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Modern Warfare Remastered ne kadar farklı?

- Advertisement -

Açıkça itiraf ediyorum, Call of Duty: Infinite Warfare’den fazla, oyunun bazı sürümleri ile beraber gelecek olan ve vaktiyle seriyi hiç olmadığı kadar yükseğe çıkartmış bir oyunun, Call of Duty: Modern Warfare’in Remastered versiyonu ilgimi çekti.

CoD: Infinite Warfare ile aynı tarihte, 4 Kasım’da bizlerle buluşacak olan oyunu en azından şimdilik tek başına satın almak mümkün değil gibi gözüküyor. 80$ değerindeki Cod: Infinite Warfare Legacy Edition, 100$ değerindeki, Season Pass içeren Digital Deluxe Edition ve beraberinde ilave olarak Steelbook, soundtrack ve bazı ek içerikler ile gelecek olan 120$ değerindeki Legacy Pro Edition şu an CoD: Modern Warfare Remastered’a sahip olabilmek için tek şansımız ancak elbette bu durum zaman içinde değişebilir.

Daha önce Heretic, Hexen, Quake 4, Soldier of Fortune, Singularity ve Wolfenstein gibi oyunlarla tanıdığımız Raven Software tarafından yenilenen oyun, aşağıda görebileceğiniz gibi grafiksel açıdan tamamen yenilenmiş bölümler ve en sevdiklerinizden 10 adet multiplayer harita ile beraber gelecek.

54643

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler