div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ChronoBlade için ön kayıtlar başladı!

- Advertisement -

GTA, Lemmings ve Diablo ile aynı yapımcıya ait olan ChronoBlade ile oyuncular aksiyon ve bilim kurgu dünyasının kapılarını aralıyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp.’in yeni oyunu ChronoBlade, oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Netmarble, bir savaş oyunu olan ChronoBlade için ön kayıtların başladığını duyurdu.

GTA, Lemmings ve Diablo oyunlarının yapımında çalışmış bir ekip tarafından oyunculara sunulan ChronoBlade’de, farklı dünyalardan gelen kahramanların oluşturduğu bir ekip içerisinde savaşılıyor. Çoklu evreni yok etmek isteyen Chronarchlar’a karşı savaşan kahramanlar, ana gezegenlerinde güçlü silahlar üreterek zafer kazanmayı amaçlıyor.

ChronoBlade’de, sabit kamera ve gelişmiş hareket kontrolü oyuncuların savaşa odaklanmalarında kolaylık sağlıyor. Ortak ve PvP modlarında çeşitli manevralar, vuruşlar, bloklar ve kombo hareketleri sunan ChronoBlade’de, 4 kahraman ve 5 dünya yer alıyor.

Netmarble Games’den Seungwon Lee “ChronoBlade’de var olan aksiyon ve karma oynanış biçimi oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatacak. Kendi türünde benzeri olmayan bilim kurgu temasına sahip bu oyunu ön kayıta açtığımız için çok heyecanlıyız.”dedi.

ChronoBlade’de ön plana çıkan özellikler ve karakterler, şunlardır:
Karma Oyun Stili: Oyuncular online olarak Ortak ve PvP oynanış seçeneklerine sahip oluyor.
Yetenek tabanlı, PvP savaşları: Oyuncuların ellerinde düşmanları yenmek için farklı yetenek seçenekleri oluyor.
Hikaye ve Görseller: ChronoBlade oyuncuları fantazi ve bilim kurgu karışımlı bir teması olan ve ayrıntılı görsellerle desteklenmiş bir dünyanın tadını çıkarıyor.
Beş Dünya Dolusu Savaş:
Oyuncular Chronarchlar ile beş eşsiz dünyada savaşıyorlar: Empyra, bir steampunk evreni; ChronoPrime, Chronarchlar’ın ana dünyası; Ragnarok, Viking mitolojisi üzerine bir dünya; Crossroads, yütük bir dünyadaki çöl gezegeni ve R’Abbalak, mitolojik canavarlarla dolu korkunç bir dünya.

ChronoBlade Kahramanları:
Çoklu evreni Chronarch Imperium’dan korumak için birleşen 4 kahramandan oluşuyor:

- Advertisement -

Aurok: Kendi dünyasının en güçlü savaşçısı ama doğaüstü güçleri yüzünden insanlar ondan korkuyor ve şüpheleniyor.
Lophi: Çoklu evreni en iyi bilen savaşçı, Aurok ile ekibe katılıyor.
Luca: Empyria’nın dişlilerle dolu dünyasından geliyor, bir kılıç ustası ve aynı zamanda akıllı bir mühendis.
Thera: kendi dünyası Minova’da ünlü bir komutanken, kendisini halkına zarar veren Chronarchlar’dan intikam almaya adıyor.

NWay stüdyoları tarafından geliştirilen ChronoBlade’in İOS ve Android için aynı anda yayınlanması planlanıyor. Oyuna ön kayıt yaptırıp, oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için ChronoBlade’in resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler