div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Crush Online İçin Kapalı Beta Kayıtları Başladı

- Advertisement -

MOBA tarzı savaşlara sahne olacak PVP odaklı yeni MMO oyunu Crush Online için kapalı beta kayıtları başladı.

Sınırların sürekli değiştiği aksiyon dolu bir evrende geçen Crush Online ilk olarak geçen Mayıs ayında duyurulmuştu. JoyImpact tarafından geliştirilen ve Avrupa’da birkaç ay içinde GAMESinFLAMES’in yayınlayacağı oyun Türkiye’de ise Super Mad Games tarafından yayınlanacak.

Crush Online - Oynanis
Super Mad Games’in kurucusu ve CEO’su Berk Varol’un Crush Online hakkındaki açıklaması şu şekilde: “Super Mad Games olarak ekibimizin hem global oyun pazarında hem Türkiye’de on yılı aşkın bir tecrübesi var. Bu tecrübe bize, Crush Online’ın Türk oyuncular için ideal oyun olduğunu söylüyor. PVP odaklı oyunları seviyoruz, oyun içi rekabete önem veriyoruz. MOBA’nın hızlı ve aksiyon dolu olmasının yanısıra takım oyununa dayanması bize hitap ediyor. Crush Online tüm bu özelliklerin yanısıra kale kuşatması, guild savaşları, diplomasi gibi başka özellikler de taşıyor. Klasik RPG’lerdeki ‘epik savaş’ konseptini yaşatıyor. Crush Online’ın Türkiye’de kendi oyuncu topluluğunu yaratacağına ve bu toplulukla birlikte büyüyeceğine inanıyoruz.”
Crush Online’ın yerelleştirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Oyun tamamen Türkçe olacak. Kapalı betaya kaydolmak için http://www.crush-game.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Facebook’daki oyuncu topluluğuna katılmak için: https://www.facebook.com/Crushonlinethegame/

Crush Online: It’s WAR fragmanını ise YouTube’dan izleyebilirsiniz:

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler