div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dark Souls 3’e birinci şahıs bakış açısı modu geldi!

- Advertisement -

Dark Souls hayranlarından biri olan Modder Zulliethewitch, From Software’in çıkardığı third-person olarak sunulan Dark Souls 3’ü, first-person olarak oynayabileceğimiz bir mod tasarladı.

Dark Souls’un elbette en çok konuşulan özelliği zorluk seviyesi oldu. Neredeyse bütün RPG oyunlarından daha zor bir oyun olan Dark Souls bu zorluğu başarılı bir şekilde RPG yapısıyla birleştirmesi nedeniyle çok sevildi. Çıkışından neredeyse iki ay geçmesine rağmen hala dillerden düşmedi.

Modder Zulliethewitch, daha önce Dark Souls ve Dark Souls 2 için benzer bir mod yaratmıştı. Şimdi ise Dark Souls 3’ü TPS bakış açısından FPS bakış açısına getirdi.

FPS modu geldi fakat tam anlamıyla FPS olduğu söylenemez. Bazı animasyon eksiklikleri var örneğin; elinize silahınızı aldığınızda veya savaştığınızda elleriniz gözükmüyor olabilir. Modda hala geliştirilmesi gereken yerler var ama oynanabilir gibi gözüküyor.

Modder Zulliethewitch tarafından Dark Souls 3 için geliştirilen FPS modunu buradan indirebilirsiniz. Bu modu kullanırken dikkat etmekte fayda var!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler