div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dark Souls III’te AC-130 olmak!

- Advertisement -

Olmak istediğiniz kişi gibi ölebildiğiniz nadir oyunlardan Dark Souls III’ün bazı açıklarından faydalanmayı başaran bir hacker, oyunu bir AC-130 Gunship gibi deneyim etmeye karar vermiş.

Call of Duty: Modern Warfare ile hayatımıza giren AC-130 Gunship, C-130 Hercules kargo uçakları üzerinde geliştirilen bir yakın destek / saldırı platformu. İlk defa 1966 yılında AC-130A modeliyle hizmete giren platformdan, günümüze dek sadece 47 adet üretilmiş.

The Division’da yaşadıklarınız sebebiyle bu aralar hacker’lar hakkında hiçbir şey duymak istemiyor olabilirsiniz, ama bu arkadaşın saygıdeğer bir felsefesi var.

Bu habere rastladığımızda kendisinin karakter modelini de uygun şekilde değiştirdiğini düşünmüştük ki öyle yapmamış, diğer taraftan felsefe yerli yerinde duruyor. İsmini “AC-130” koymuş olan karakterin oyunu da tıpkı ismine ayak uydurmuş, orta mesafeden menzilli saldırılar şeklinde gerçekleşmekte. 🙂

Bu tiplerin oyun zevkimizi mahvettiği bir gerçek olsa da böyleleri en azından gülümsetmeyi başarabiliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler