div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Destiny Rise of Iron’un resmi detayları açıklandı!

- Advertisement -

jpg
Yıla damgasını vuracak olan Destiny DLC’si Rise of Iron için resmi açıklamalar yapıldı. 20 Eylül’de 24.99 Pound olarak çıkacak DLC’nin Türkiye fiyatı 100 Lira civarı olacak.

Geçtiğimiz gün sızdırılan bilgiler sayesinde zaten pek çok fikre sahibiz, ancak resmi açıklamaya göz atmakta da fayda var. Bu arada hala haberiniz yoksa DLC sadece Playstation 4 ve Xbox One için geliyor, PS3 ve Xbox 360’da bulunmayacak.

Yeni arena Plaguelands’de devam edecek macera, yeni petrol yatağı, farklı savaşlar, farklı görevler, ve bir çok yeniliği barındırmakta. Iron Banner’den Lord Saladbar’ın aksiyona yön vermesiyle, kalan Iron Lordlarına ne olduğunu öğreneceğiz.


İsteyenler için Destiny’nin en ünlü silahlarından Gjallarhorn’u elde edebileceğiniz bir erken erişim de şuan mevcut. Ancak gelen bilgiye göre görevlerden Gjallarhorn’u elde etmek mümkün olacak, silahın siyah kaplaması ise sadece DLC’yi erken erişimden alanlarda mevcut olacak.

Resmi tanıtımı buradan izleyebilirsiniz:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler