div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dishonored 2’nin seslendirme kadrosu All-Star takımı gibi!

- Advertisement -

Bethesda’nın şimdiye kadar ağzını hayli sıkı tutmayı başardığı Dishonored 2, 11 Kasım 2016 tarihinde piyasada olacak.

Geçtiğimiz yıl E3 fuarında yayınlanan videosundan beri pek az detayın oyuncularla paylaşıldığı Dishonored 2’nin oynanabilir halini ilk defa bu seneki E3 fuarında, 13 Haziran tarihinde göreceğiz ve oyun beklendiği gibi PC, PS4 ve Xbox One için piyasada olacak.

Bununla birlikte oyunun seslendirme ekibi de tam bir All-Star kadrosundan oluşuyor.

Oyunun ana karakteri Corvo bilindiği gibi Thief serisinde Garrett’ı seslendiren Stephen Russell tarafından seslendirilecek. Russell’ın oyun fena halde Thief’ten esinlenmiş olmasına rağmen bir önceki Dishonored oyununda bulunmadığını da hatırlatmış olalım.

Ayrıca Warcraft’ın da yönetmenliğini üstlenen Duncan Jones’un Moon filmindeki performansıyla hatırlanan Sam Rockwell’de Dunwall şehrinin bekçisi Mortimer Ramsey’i seslendirecek. Ayrıca Daredevil’da Wilson Fisk ve Claire Temple olarak tanıdığımız Vincent D’Onofrio ve Rosario Dawson da oyunda Serkonos dükü Luca Abele ve sert, bir o kadar da gizemli karakter Meagan Foster’ı canlandıracak.

Seslendirme kadrosunda yer alan diğer isimler ise Game of Thrones’ta Oberyn Martell’i canlandıran Javier Pena (Narcos), The Wire’da Marlo’yu canlandıran Jamie Hector, Gotham’da Oswald Cobblepot’u canlandıran Robin Lord Taylor ve The Magic School Bus’ta Keesha’yı canlandıran Erica Luttrell.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler