div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Call of Duty: Infinite Warfare satışlarda zirvede!

- Advertisement -

İngiltere’de haftanın en çok satan 10 oyunu belirlenirken en dikkat çekici nokta Dishonored 2’nin beklentilerin altında kalması oldu.

Özellikle PC versiyonu bazı performans sıkıntıları yaşayan yapım, kutulu oyun satışları göz önüne alındığında serinin ilk oyununa kıyasla ilk haftasında %38 daha az satış gerçekleştirdi. Bu düşüşün bir kısmını dijital dağıtımın payının giderek artmasına vurmak mümkün, ancak genele bakıldığında yine de bir düşüşten söz edebiliriz.

Diğer taraftan ilk duyurulduğunda müthiş bir öfke dalgası ile karşılaşan Call of Duty: Infinite Warfare çıkar çıkmaz bir numaraya yerleşmiş gibi gözüküyor. Battlefield 1 ise satış adetlerini yüksek tutmayı başardı ve üç numarada yer almakta.

Ayın yeni oyunlarından The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition ise listeye beşinci sıradan girerek oyunun potansiyelini kullanmaya çalışan Bethesda’yı haklı çıkartmış gibi gözüküyor.

1.Call of Duty: Infinite Warfare
2.FIFA 17
3.Battlefield 1
4.Dishonored 2
5.The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
6.Forza Horizon 3
7.Overwatch
8.Titanfall 2
9.Lego Dimensions
10.Star Wars Battlefront

call-of-duty-infinite-warfare-screenshot-02-jpg-optimal

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler