div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Disney Sihirli Dünya 155 ülkede oyuncularla buluştu

- Advertisement -

Paramanya, Marvel Future Fight, Evil Bane ve Seven Knights gibi mobil oyunlarla iyiden iyiye mobil arenada liderliği ele geçiren Netmarble, yepyeni bir oyunla yine mobil oyuncu kitlesini mutlu ediyor.

Disney Sihirli Dünya, tam 20 tane, herkesin çok yakından tanıyıp sevdiği Disney ve Pixar karakterini, bir board oyununda buluşturmuş durumda. IOS ve Android için piyasada olan oyun, anında bağımlılık yapacak kalitede bir oynanışa sahip.

Disney Sihirli Dünya’da oyuncular favori karakterleriyle birlikte, farklı haritaları gezerek, Disney temalı kart, avatar, zar ve simgeleri keşfetme şansı elde ediyor. Oyuncular, attıkları zara göre board’da yer alan alanları ele geçiriyor ve kendi yöntemleriyle oyunu kontrol altında tutmaya çalışıyor. Birbirlerinin kareleri devralmaya çalışacak olan oyuncular, bir yandan da simgeler inşa ederek hakimiyetlerini sürdürmeye uğraşıyor.

Oyuncular Goofy, Daisy Duck, Dale, Chip, Donald Duck, Rapunzel, Malefiz, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pamuk Prenses, Külkedisi, Stiç, Aladdin, Alice, Woody, Buzz, Tinker Bell, Peter Pan ve Kaptan Kanca gibi karakterler arasından en sevdiklerinin kılığında oynayabiliyor. Burada karakterler, aslında birer karakter gibi değil de birer kostüm olarak çalışıyor. (Oyunda “kostüm seçin” denildiğinde şaşırmayın; aslında karakterinizi belirliyorsunuz.) Bu kostümler yine kart paketlerinden çıkıyor ve yine belirli seviyelere göre, oyununuza katkıları artıyor. Kostümlerinizi diğer, kullanmayı düşünmediğiniz kostüm kartlarıyla güçlendirmeniz de mümkün. Bunu yaptığınızda kullandığınız kostüm kartları yok oluyor ama güçlendirdiğiniz kartınızla oyunlardaki şansınızı artırıyorsunuz.

Oyuna Öğretici kısmıyla başlayıp oyunu öğrendikten sonra (Ve birkaç ödül kazandıktan sonra) “Oyna” diyerek asıl oyuna adım atabiliyorsunuz. Çaylak, Küçük ve Büyük üç farklı oyun modu seçeneği. Çaylak ve Küçük birer tane kalp gerektirirken, Büyük oyun modu için hem en az 10. seviyeye ulaşmış olmanız gerekiyor, hem de her oyun bir kalp ve bir de bilet istiyor. Tüm bu oyun modlarını da gerçek oyunculara karşı, gerçek zamanlı bir şekilde oynuyorsunuz. Takım oyunu (2v2) veya tekli mücadele, seçim yapabileceğiniz mücadele şekillerini oluşturuyor.

Kostümlerinizi geliştirmenin yanında zarlarınızı para harcayarak geliştirmek veya yeni ve daha güçlü zarlar satın almak da mümkün. Zarlar seviyeleri artınca, belirli seviyelere geldiklerinde özel animasyonlara da kavuşuyor.

8. seviyeye geldiğinizde oyunda Sihirli Eşyalar da açılıyor. Bunlar da yine oyun içerisinde size fayda sağlayacak farklı eşyalardan oluşuyor. Burada bulacağını eşyalar da elbette Disney dünyasındaki ünlü eşyaları kapsamakta.

- Advertisement -

Günlük görevler ve günlük giriş bonuslarının yanında, şu sıralar oyuna yeni başlayanları ekstradan günlük hediyelerle karşılayan Disney Sihirli Dünya, Disney ruhunu sonuna kadar hissetmenizi sağlayan bir board oyunu olmuş. Kart paketi açılış animasyonlarından, girişteki özenli sinematik videoya kadar her yerde Disney atmosferi kendini hissettiriyor. Tüm bunlar bir de bağımlılık yapan oynanışla birleşince ortaya gerçekten iyi bir mobil oyun çıkıyor.

Klasik Disney karakterleri, hikayeleri ve görsellerinden faydalanan Disney Sihirli Dünya, şüphesiz tüm dünyada her yaş grubundan oyunculara hitap ediyor. Heyecan verici PvE ve PvP oyun modlarıyla Disney Sihirli Dünya, mobil oyun severlerin yeni favorisi…

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler