div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Antalyalı çizgi roman sevenlere müjde!

- Advertisement -

Arkabahçe Çizgi Roman Dükkânı adıyla kurulan dükkânları, Antalya ilinde bir ilki gerçekleştirmiş ve zamanla sadece çizgi roman okurlarını değil; alternatif kültür ögelerini ve bunlara gönül veren herkesi bir araya getirmeyi başardılar.

Dükkana gelen herkesin müşteri sıfatı ile girip birer dost olarak ayrılmasını vizyon edinerek, gerek düzenlediği etkinlikler gerekse sürekli vakit geçirmek isteyen herkese kapısını açık tutarak kısa zamanda sağlam bir takipçi kitlesine ulaşmışlar. Henüz yeni yeni envanterine eklediği YuGiOh! Ve Magic The Gathering kart oyunları ile de bu ürünlerin ulaşılabildiği sayılı yerlerden biri haline geldiler.

Sadece Antalya’ da değil, Türkiye’nin her yerine ulaşmayı hedefleyen Dördüncü Duvar, internet üzerinden gerek sosyal ağlar gerekse kendine ait sitesi ve online satış yapılabilen tüm sistemler üzerinden müşterileri ile buluşma hedefi ile vizyonunu ve ismini değiştirip geliştirdiler. Dördüncü Duvar Çizgi Roman Dükkânı adı ile yoluna gelişerek ve değişerek devam eden dükkânımıza başta çizgi roman okurları olmak üzere, Magic the Gathering, YuGiOh! Oyuncularının yanı sıra tüm alt kültür meraklılarını bekleriyorlar.

Adres: Sinan Mahallesi Recep Peker Caddesi 2000 Plaza
No:13/z10 Muratpaşa / ANTALYA
Telefon: 0242 321 09 02

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler