div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

DroneManya başlıyor!

- Advertisement -

Türkiye Drone Ligi’nin şov yarışları ilk kez 19 Mayıs 2017 Cuma günü Ataşehir Gençlik Festival’nde!

Dünya’da hızla büyüyen drone teknolojisi, drone yarışı ile sporunu Türkiye’de ilk kez gerçekleştiren ve yoğun ilgi gören Türkiye Drone Ligi, diğer etapların hazırlıklarına devam ederken 7’den 77’ye herkesin ilgisini çeken drone yarışlarını teknolojik bir şov yarışı olan ‘’Türkiye Drone Ligi – DroneManya’’ ile farklı içeriklerle izleyiciler ile buluşturuyor.

Türkiye Drone Ligi, DroneManya’yı ilk kez Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği, 20.000 kişinin katılımı beklenen 19 Mayıs Ataşehir Gençlik Festivali’nde gerçekleştiriyor.

19 Mayıs Ataşehir Gençlik Festivali’ne 8 üniversite, üniversitelerin teknoloji ve müzik kulüpleri, 50 lise katılıyor. Bunun yanı sıra ana sahnede Hayko Cepkin, DJ Del Castio, 2. sahnede amatör gruplar, şovlar, oyun alanında dev langırt, yapay tırmanma kuleleri, dev dart, rodeo, jonglör gösterileri ile 19 Mayıs 2017 Cuma günü tam bir karnaval havasında yaşanacak.

Türkiye Drone Ligi – DroneManya’da Neler Olacak?
Türkiye’nin ve Türkiye Drone Ligi’nin en deneyimli 6 FPV ( First Person View) drone pilotu festivalde yarışırlarken freestyle uçuşları ile de izleyicilere hız ve cesaretleri ile görsel bir şölen yaşatacaklar.

Ataşehir Belediyesi ana ve amatör sahnesinde aralıksız müzik ziyafeti Hayko Cepkin konseri, MC sunumu, eğitim pistinde profesyonel drone pilotları göztiminde drone sürüş deneyimi, topla drone vurma gibi pek çok oyun, simülatörlerde drone uçuşu deneyimi, özel grafitti şov, drone şovları, etkinlik süresince 3D yazıcılar ve çeşitli Maker, teknoloji stantlarında yenilikleri tecrübe edebilme fırsatları DroneManya’da olacak. TDL DroneManya teknolojik şov yarışı sahnede kupa töreninin ardından DJ ler eşliğinde kutlama partisi ile sona erecek.

- Advertisement -

Ataşehir Gençlik Festivali, Türkiye Drone Ligi DroneManya Şov 19 Mayıs Cuma günü 14:00’te başlıyor ve 22:00’ye kadar kutlamalar devam edecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler