div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dünyada neler oluyor? Cnnturk.com son dakika haberlerinde!

- Advertisement -

Son dakika haberleriyle online platformun öncü isimlerinden Cnnturk.com milyonlarca kullanıcının da birinci tercihi.

Cnnturk.com internet sitesinin yanı sıra Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya platformları da doğru ve güvenilir haberin iletilmesinde büyük önem taşıyor.

Dinamik ve hızlı değişen internet ortamında doğru bilgiye kolay ve pratik yoldan ulaşmak için milyonların bir numarası cnnturk.com Gündem haberlerindeki iddiasını Dünya kategorisinde de sürdürüyor.

Türkiye’nin yanı başında olan bitenler; Ortadoğu’daki tüm son dakika gelişmeler; Körfez ülkelerinin önderliğindeki Katar krizi, Suriye’deki son durum, İsrail-Filistin sorunu, DEAŞ’la mücadele, ABD-Afganistan süreciyle ilgili tüm bilgiler yine Cnnturk.com adresinden takip ediliyor. Her ay 20 milyon kullanıcının tercihi Cnnturk.com; Avrupa Birliği ve Türkiye arasındaki müzakere sürecini canlı yayınlarla izlerken, Ankara-Brüksel hattındaki sıcak haberler yerinden takip ediyor.

Uzman isimlerden dış haberler
Dünyanın dört bir yanında yaşanan gelişmeler anbean sosyal medya sayesinde cnnturk.com okuyucularıyla buluşuyor. Ortadoğu, Avrupa ve ABD’nin yanı sıra, Rusya ile normalleşme süreci, Ukrayna krizi, Azerbaycan-Ermenistan çatışma hattı, Kuzey Kore-Çin ve ABD ilişkileri de yine cnnturk.com bünyesinde çalışan uzman isimler tarafından masaya yatırılıyor.

Dünya gündemini yakından takip ederken, daha önce hiçbir yerde paylaşılmayan ilginç yaşam, bilim, teknoloji, sağlık, popüler yaşam ve moda haberlerinden de uzak kalmamak için milyonlarca kullanıcının ilk tercihi de cnnturk.com oluyor. Reuters Enstitüsü’nün Dijital Haberler Raporu’na göre, Türkiye’deki internet kullanıcılarının yüzde 31’i haber kaynağı olarak cnnturk.com’u kullanıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler