div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ünlü oyun fuarı E3 2016 hakkında her şey!

- Advertisement -

Beklediğimiz onca film, etkinlik, oyunların arasında tabii bir de dünyanın en büyük oyun tanıtım fuarı E3 var. Tanıdığımız bir çok ünlü oyun şirketlerinin katılacağı ve üzerinde çalıştıkları oyunları tanıtacakları fuarda beklentiler büyük.

Bize E3 2015 daha dün gibi gelirken, tanıtılan oyunların bir kısmını oynadık, inceledik ve 2016 fuarına geldik bile. Siz de bu klavuzda tüm önemli konferansların yayın saatleri ve tarihlerini, detaylarını öğrenebilirsiniz. Hadi başlayalım:

2c16be281b95d18c6f31449bfd5e5c61
EA Konferansı – 12 Haziran Pazar Saat 22:00

Bu sene EA kozları eline alabilecek gibi görünüyor. EA zaten daha şimdiden yaptıkları tanıtımlar ile hayranlarının enerjisini toplamış bulunmakta. Herkesi cezbedip CoD’u tarihe gömeceği düşünülen Battlefield One? Tanıtımıyla bile ortalığı yıkan Titanfall 2? Star Wars ile ilgili yenilikler? Belki Battlefront 2 veya Visceral and Army Hennig’in third-person aksiyon oyunu? Hepsini bu konferansta beraberce görmeyi umut ediyoruz.

vlcsnap-2015-06-15-01h49m38s688.0.0
Bethesda konferansı – 13 Haziran Pazartesi Saat 05:00

Geçtiğimiz yılın konferansına bu Kasım çıkacak Dishonored 2, kapalı betada ki Doom, oynayıp hayran kaldığımız Fallout 4 ve harika Elder Scrolls dünyasının yenilikleri ile damga vuran, bizleri hayal kırıklığına uğratmayan nadir firmalardan olan Bethesda’dan, bu yıl da Fallout 4 için yenilikler, Doom’un çok oyunculu DLC’si, Elder Scrolls’a eklemeler ve hayranları için süprizler bekleniyor. Yeni projeleri hakkında ise hiç bir fikrimiz yok, sizler gibi önümüzdeki Pazartesi sabahını bekliyor olacağız.

microsoft_e3_2016
Microsoft konferansı – 13 Haziran Pazartesi Saat 07:30

Sony ile konsol kapışmasında bulunan Microsoft’tan bu yıl pek tabii yeni bir Xbox One donanımı bekliyoruz. Konsol dışında Windows 10’un oyunlarla ilgili bölümü ile birlikte Forza, Sea of Thieves ve Gears of War 4’den de bir takım bilgiler vereceklerini düşünüyoruz.

PCGamingShow_stage
PC Gaming Show konferansı – 13 Haziran Pazartesi Saat 09:30

Microsoft ve Ubisoft konferanslarının arasına koydukları bu konferansta, ARK, Warhammer 40.000, DayZ gibi oyunlardan haberler bekliyoruz.

image3
Ubisoft konferansı – 13 Haziran Pazartesi 23:00

Bu yıla Tom Clancy’s Ghost Wildlands, Watch Dogs 2 ve yeni Assassin’s Creed oyunuyla giriş yapacak olan Ubisoft’a, konferasta yine Aisha Tyler eşlik edecek. Bunun dışında bir kaç daha yenilik ve oyun tanıtacağını düşündüğümüz Ubisoft’u merakla bekliyoruz.

- Advertisement -

e3_west_hall
Sony konferansı – 14 Haziran Salı Saat 03:00

Gel gelelim fuarın baş tacı Sony’ye. Konferansa Playstation 4K ile damga vuracağını bildiğimiz Sony, bir gelenek olarak projelerini hala sır gibi saklamakta. 4K’nın neden geldiği hakkında bilgiler verileceği gibi, VR hakkında detaylar açıklanacak, tanıtımı yapılacak olan konferanstan The Last of Us 2, The Last Guardian beklentileri de yok değil. Bize soracak olursanız, Sony’nin konferansını sakın kaçırmayın.

nintendo-e3-do-not-change
Nintendo konferansı – 14 Haziran Salı Saat 19:00

Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII ve Tokyo Mirage Sessions gibi oyunları bir kenara koyarsak, Nintendo dediğimizde bu yıl için aklımıza Pokemon Sun ve Pokemon Moon ikilisi ve tabii ki Legend of Zelda geliyor. Daha çok proje detaylarına önem verecek olan Nintendo, bakalım bizim için ne gibi süprizlerle geliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler