div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Geride bıraktığımız EA’in E3 Konferansı hakkında her şey!

- Advertisement -

Türkiye saatiyle dün gece başlayan EA’in E3 konferansı, Star Wars, NFS ve spor oyunlarıyla beraber duyurularını barındırdı.

Çok fazla bilgi vermedikleri Anthem ve BioWare’in geliştirdiği hapisten kaçma oyunu A Way Out’un da tanıtıldığı konferans genel olarak spor oyunları ve Battlefront II üzerine kuruluydu.

Star Wars: Battlefront II ilk oyunun yaptığı hataları yapmama yolunda:

Her ne kadar hikaye modu gelecek olsa da tüm konferans boyunca bizleri sıkıntıdan bayıltana kadar multiplayer gameplay gösteren EA, yeni oyunu bir çok DLC ile getireceğinin de haberlerini vermiş oldu.

Naboo adlı bir haritada oynadıkları uzun süreli gameplayde yeni araçları, silahları ve mekanikleri tanıttılar.

- Advertisement -

BioWare’in yeni oyunu: Anthem

Bilim kurgu temasında yaratıkların, zırhların bulunduğu oyun hakkında daha fazla bilgi Microsoft konferansı ile bizlerle olacak.

Co-op hapishaneden kaçış oyunu A Way Out!

Brothers: A Tale of Two Sons’un yapımcılarının geliştirdiği A Way Out, iki arkadaşın hapishaneden kaçtığını anlatan sinematik bir oyun ve gelecek vaadediyor.


Need For Speed Payback veya Fast&Fruious, seçim sizin:

Fast And The Furious oyunununa daha çok benzeyen ve yarıştan çok hikayeye uyarlanan NFS Payback, biraz da bizlere Split/Second ve Burnout’ı andırıyor.

Battlefield 1: Ruslar ve gece haritaları!

EA, Battlefield’ın kaosunu “yetersiz” görmüş olacakları ki iki de gece haritası eklendi oyuna. Ayrıca In The Name of the Tsar adındaki projeleriyle 1. Dünya Savaşından haritalar getireceklerini de duyurdular. Bu geliştirme 6 yeni haritayla beraber Rus Ordusunu da içerecek. Eylül’de gelecek güncellemeler ile daha fazla detay Gamescom’da bizlerle olacak.

Madden 18 hikaye moduyla bizlerle:

Melodram tarzında bir hikaye işleyecek olan ve spor oyunlarına yavaş yavaş adım atan sinematik işleyişe katkıda bulunan Madden 18 sevenlerini tatmin etti.

FI-Ronaldo-FA 18

Ronaldo ile donatılmış bir FIFA oyunu bizleri bekliyor. Her takımı ve oyuncuyu gerçek hayata daha da odaklayan, Alex Hunter’ı daha da yakından tanıyacağımız güzel atmosferli Co-op bir hikaye modu da bizleri bekliyor.

NBA Live 18 sokak basketbolu ile geliyor!

Genelde 2K’in gerisinde kalan NBA Live 18 bu sene sokak basketbolu ile geliyor. Hikaye modu olması ise şuan için belirsiz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler