div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EA: Milyonlar Battlefront oynuyor!

- Advertisement -

Muhtemelen çoğunuz başlığı görünce hayli şaşırdı, aslında yalnız değilsiniz.

EA’den gelen rakamlar bizim için de şaşırtıcı oldu zira oyunu eğlenceli ancak derinlikten/içerikten yoksun ve kendisini tekrara müsait bulmuştuk. Gözüken o ki Star Wars tutkunlarının “güç” arzusunu biraz hafife almışız.

EA’den gelen açıklama oyunun 30 Mart – 30 Haziran tarihleri arasında 6.6 milyon oyuncu tarafından oynandığı yönünde ki bu çok popüler dediğimiz oyunların bile baş etmekte zorlanacağı bir rakam. Bir örnek vermek gerekirse, yaşını başını almasına rağmen halen çok popüler olan Battlefield 4’ün aynı periyoddaki oyuncu sayısı 11.5 milyon.

Elbette bunda 13-15 Mayıs tarihleri arasında oyunun ikinci DLC’si olan Outer Rim’in oyuncuların denemesi için ücretsiz olarak sunulmasının hayli payı var zira oyunu bırakmış olan pek çok oyuncunun geri dönmüş olması yüksek ihtimal.

Oyunun Battle of Jakku, Outer Rim ve Bespin’den sonraki yeni DLC’si olan Death Star’ın Eylül ayında, Star Wars: Battlefront 2’nin ise 2017 yılı içinde bizlerle olması bekleniyor.

3075947-bespin

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler