div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EA’nin bedava oyunları kalkacak!

- Advertisement -

Battlefield, Need for Speed ve Fifa gibi oyunlardan tanıdığımız ünlü oyun firması Electronic Arts’ın bedava oynanabilen çeşitli oyunları vardı. Electronic Arts bu oyunlardan bazılarını kaldıracaklarını duyurdu.

EA, TPS oyunu olan Battlefield Heroes’un, FPS oyunu olan Battlefield Play4Free’nin, futbol oyunu olan FIFA World’ün ve yarış oyunu olan Need for Speed World’ün 90 gün içerisinde kaldırılacaklarını duyurdu. Yine EA’nin ücretsiz oyunlarından olan RPG oyunu Star Wars: The Old Republic ve strateji oyunu Commander & Conquer: Tiberium Alliances’in hala oynanabilir olacak gibi gözüküyor. Star Wars: The Old Republic, EA’nin diğer ücretsiz oyunlarına kıyasla oynanılabilirliğini yitirmedi. EA, bedava mobil oyunlarınınsa kaldırıp kaldırılmayacağı hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Öte yandan oyun içi satın alınabilir ögelerin oyun kapandıktan sonra ögenin süresi bitmemiş olsa dahi geri ödeme yapılmayacağını duyurmayı unutmayalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler