div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Elite: Dangerous şimdi de PS4 için geliyor!

- Advertisement -

Daha önce PC/Steam ve Xbox One üzerinde satışa sunulan ve müthiş bir başarı elde eden Elite: Dangerous, 2017’nin ikinci yarısında PlayStation 4 için de geliyor.

Elite serisinin yaratıcısı David Braben ve ekibi Frontier tarafından geliştirilen ve şimdiye kadar 1 milyona yakın satış yapmayı başaran Elite: Dangerous, 40 milyon dolardan fazla hasılat yapmayı da başarmıştı.

Ana oyunun ardından gelen Elite: Dangerous – Horizons eklentisi ile gezegenlere de kavuşan yaoım, VR platformları için şimdiye dek çıkmış en detaylı ve en büyük yapım olma özelliğine sahip. Tam da bu noktada devreye elbette PSVR giriyor ancak Frontier oyunun ilk duyurusunda bu konuya hiç değinmedi.

Oyun PS4’e özel olarak Touchpad ile yönlendirme kolaylığı, ekstra hotkey’ler ve DualShock 4 sayesinde hayli geliştirilmiş kamera açısı seçenekleriyle gelecek. Aynı zamanda oyun PS4 Pro tarafından desteklenecek ve sahipleri ekstra performans ayrıcalığına sahip olacak, ancak elimizde henüz bir detay yok.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler