div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Escape From Tarkov’a Türkçe dil desteği.

- Advertisement -

Duyurulduğu zamandan bu yana büyük ses getiren Escape From Tarkov’un kapalı beta süreci devam ediyor.

Escape From Tarkov için planlanan birçok yeni dilin yanında Türkçe dil desteği de programa alınmış durumda. Defalarca grafik motoru değiştirilen, defalarca ertelenen ve nihayetinde halen unutamadığımız bir deneyim yaşatan S.T.A.L.K.E.R’ın ruhani devamı diyebileceğimiz Escape From Tarkov, şimdiden oyunculardan büyük ilgi çekmeye başladı.

Escape From Tarkov, MMOFPS türünde acımasız bir hayatta kalma oyunu. Diğer FPS oyunlarının aksine oyun fazlasıyla gerçekçi olmasıyla ön planda. HUD’da mini harita yok, radar yok, sağlık barı yok, nişan çizgisi, hatta mermi göstergesi bile yok. Oyuna girerken silahlarınızı sigorta ettirebiliyorsunuz çünkü öldüğünüzde onları geri almanın tek yolu bu, o da bir şartla; eğer lootlanmamışlarsa.

Tüm bunların yanında silahların kişiselleştirilebilirliği daha önce görmediğimiz bir düzeyde ve alev gizleyen namludan tutun da şarjör çeşitlerine kadar çok sayıda alternatif parça kullanabiliyorsunuz, üstelik bunların oyuna etkisi de azımsanmayacak bir düzeyde.

Elimizde optimizasyonu zayıf, çoğu oyuncu için ise zor denilebilecek bir oyun var. Diğer taraftan onu farklı yapan da bu. Eğer ilginizi çektiyse 35-110 dolar arasında değişen ön sipariş paketlerinden birisini satın alabilirsiniz.

Oyuna eklenecek diller:

- Advertisement -

-Fransızca
-Çekçe
-İspanyolca
-Japonca
-Çince
-Portekizce
Türkçe

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler