div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EvilBane’de yılbaşı coşkusu başladı!

- Advertisement -

Paramanya, Marvel Future Fight ve Seven Knights gibi ünlü mobil oyunlarla adını duyuran Netmarble, geçtiğimiz Nisan ayında bizi EvilBane: Kuzgunların Yükselişi adındaki muhteşem aksiyon RPG oyunuyla buluşturdu ve o vakitten beridir oyundan kendimizi alabilmiş değiliz.

Öncelikle şunu bilmelisiniz ki EvilBane, bir mobil oyunda görebileceğiniz en kaliteli grafiklerden bir tanesine sahip. Oyunda yer alan tüm karakterler inanılmaz detaylı bir şekilde modellenmiş ve kendi karakterinize sağladığınız ekipmanların görüntülerinin her biri de özenerek hazırlanmış. Diğer oyunlardaki, birbirinin benzeri, detaysız ekipmanlar yerine burada gerçekten AAA kalitesinde bir özen söz konusu.

Bilmeyenler için kısa bir açıklama yapalım. EvilBane, uzun bir hikaye moduna sahip olan, buna Zindan’lar, Lonca sistemi, Akınlar ve etkinliklerle destek sağlayan bir aksiyon RPG oyunu. Oyundaki karakterinizi aynı Marvel Future Fight’taki gibi gerçek zamanlı olarak kontrol ediyor ve zindanlarda olsun, oyunun hikaye modunda olsun, önünüze çıkan yaratıkları ya standart saldırınızla, ya da belirli bir şarj süresi olan özel yeteneklerinizle yenmeye çalışıyorsunuz. Her bölümün sonunda güçlü bir boss karşınıza çıkıyor ve onu da alt ettikten sonra ödüllere ulaşabiliyor, hikayeyi de bir yandan ilerletiyorsunuz.

Savaş sistemi gayet iyi işlemekte ve buna elbette RPG’lerin vazgeçilmezi, ekipman sistemi eşlik ediyor. Karakterinizin silahları, zırhı, miğferi, kemeri ve diğer aksesuarları ne kadar iyiyse, o kadar güçleniyor ve oyundaki başarı şansınız artıyor. Bu ekipman sistemi de çoğu RPG’deki “loot” sistemiyle işliyor. Ya bölüm sonunda bir tane kazanıyorsunuz, ya etkinlikler sonucunda hesabınıza düşüyor, ya da sandıkları açarak birçok farklı ekipmana ulaşabiliyorsunuz. 1200’den fazla ekipman var oyunda, öyle düşünün…

1

Tatil sezonuna merhaba!
Gelelim birkaç gün önce gelen EvilBane güncellemesiyle birlikte oyuna gelenlere… Öncelikle bilmelisiniz ki bu güncelleme ile birlikte oyunun uygulama ikonu bile değişiyor; yani üstünde uğraşılmış, büyük bir güncelleme söz konusu. Güncellemeyi yaptıktan sonra da ilk fark edeceğiniz oyuna eklenen özel tatil zindanı. Bu zindandaki 12 bölümü tamamlayarak tatil hediyeleri toplayabiliyorsunuz. Tatil zindanında da karşınıza normal yaratıklar çıkmıyor; cehennemden fırlamış gibi gözüken Noel Baba, Rudolph ve yılbaşı cinlerine karşı büyük bir savaş veriyorsunuz.

Bu bölümleri tamamladıktan sonra da yine yılbaşı temalı bir takım ekipmanlar kazanabiliyorsunuz. (Karakterinizi Noel Baba’ya döndürmeye hazır olun.) Yalnız şunu bilmelisiniz ki bu zindanın özellikle son dört bölümü bir hayli zor. Eğer hali hazırda bir karakteriniz yoksa, yeni yarattığınız karakterle bu son bölümlerin üstesinden gelmeniz bir hayli zor olacaktır. O yüzden tavsiyem, hızla hikaye modu ve diğer zindanlarda zaman geçirip karakterinizi geliştirmeniz ve iyi ekipmanlarla tatil zindanının son kısmına adım atmanız.

- Advertisement -

Özel tatil zindanı yanında, Matera Tapınağı’na özel bir tatil modu da yine bu güncellemeyle birlikte geliyor. (Bildiğiniz üzere Matera Tapınağı oyunda tecrübe küreleri ve para kazanmak için çok iyi bir seçim.) Bu özel Matera Tapınağı’nda, Yeşil Yılbaşı Şapkası bulunabilmekte. Şapkayı bulabilmemiz için de bölümü üç kez oynama şansımız var. Bu şapkayı ekipmanlarımızı geliştirmek için de kullanabiliyoruz, daha büyük ödüllerle takas etmek için de… (Mor renkli bir eşya olduğu için ekipman geliştirmede bir hayli işe yarıyor bu şapka, aklınızda olsun.)

Bu bölümler ve eklentilerin yanında, tatil etkinliğine özel Yadigar’lar (Bir hayli de hızlı açılıyorlar.) ve kristal harcayarak satın alabileceğiniz sandıklar da oyuna eklenmiş durumda.

Yılbaşına kadar sürecek olan tatil coşkusunda yer almak için tamamıyla bedava oynanabilen EvilBane’i hemen sisteminize indirin. Netmarble oyunu hareketlendirmek ve yılbaşı atmosferini yaşatmak için çok iyi bir hazırlık yapmış. Bunu değerlendirmek de size düşüyor…

Oyunu indirmek için de aşağıdaki seçenekleri kullanabilirsiniz:

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

evilbane_kostumler

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler