div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4 haritasından cennet bahçesi yaratmak…

- Advertisement -

Fallout 4 haritasında girmediğimiz delik, ayak basmadığımız alan kalmadığına göre, Wasteland’e biraz farklı bir gözle bakmanın zamanı gelmiş demektir, değil mi?

History Channel’ın Life After People belgeselini izleyenleriniz olmuştur. İlk olarak tek bölüm olarak yayınlanan, çok beğenilince episodik olarak yeniden kurgulanan bu belgeselde, insanların bir anda yeryüzünden silinmesi halinde dünyanın belli bir zaman aralığında nasıl bir hal alacağı, başarılı bilgisayar efektleriyle bize sunuluyordu. Tüm yazılı tarihimizin ortadan kalkması için sadece 100 yılın yetiyor olması ne kadar da acıydı, değil mi?

İşte, aşağıda izleyeceğiniz “Fallout 4 Mod Kokteyli” böyle bir durumu işliyor, elbette bazı farklılıklar ile.

Doğa, nükleer savaşların ardından bir şekilde yolunu bulup Wasteland’i tümüyle ele geçirse nasıl gözükürdü merak ediyorsanız, aşağıdaki modlara ve deh dediğinizde gidecek bir sisteme ihtiyacınız var demektir.

Bethesda oyunlarını daha önce modlamayanlar için belirtmiş olalım, “Komple modlanmış Bethesda oyunu gibi, saatte üç kere çökmek” diye bir deyim vardır oyun dünyasında, haberiniz olsun.

Resurrection (2.7 GB)
GRASSLANDS (3 MB)
Photorealistic Commonwealth (31 MB)
Walther P99 (63 MB)
Adventurer Outfit 4K (70 MB)
True Storms – Wasteland Edition (45 MB)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler