div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Farming Simulator 17’den fragman da geldi!

- Advertisement -

Farming Simulator 17’den ilk oynanış fragmanı yayınlandı!

Giants Software sizi tekrar tarlaya davet ediyor – popüler tarım serisi Farming Simulator 17 ile geri dönüyor! Farming Simulator’da yüzlerce dönümlük bir arazide tarımsal özgürlüğe sahip modern bir çiftçi rolünde olacaksınız. Dünyadaki en yeni ekipman ve taşıtlara erişebilecek, büyük açık dünya ortamında yetiştirilecek tonlarca farklı ekin ve büyütülecek çiftlik hayvanları arasından seçim yapabileceksiniz. Bugün yayınlanan From Seeds to Harvest fragmanı Farming Simulator 17’deki yeni içeriği ve özellikleri göstereceğimiz oynanış videosu serisinin ilk videosu. Bu ilk oynanış videosunda çiftçiliğin temellerini öğrenecek, Farming Simulator 17’de kullanacağınız ve süreceğiniz yeni markalar, taşıtları ve ekipmanları göreceksiniz!

Farming Simulator’ın benzersiz ve detaylı çiftçilik deneyimi dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından son derece seviliyor. Oyun aslında içinde derin yönetim seçenekleri olan isabetli bir simülatör olsa da, iki dev haritası ve kullanabileceğiniz sayısız taşıt ve ekipman ile son derece erişilebilir bir kum havuzu oynanışı sunuyor. Tüm büyük çiftçilik malzemesi üreticileri oyunda yer alıyor ve Farming Simulator 17 200’den fazla taşıt ve 70 farklı markadan ekipmanlar ile serinin bugüne kadarki en geniş içeriğine sahip! Farming Simulator tarihinde ilk kez AGCO markaları olan Challenger, Fendt, Valtra ve Massey Ferguson da oyuna katılıyor!

Konsollarda aynı anda 6, PC’de ise 16 çiftçiye kadar bir araya gelerek çevrimiçi çokluoyuncu modunda arkadaşlarınızla birlikte çiftlikleri ziyaret edebilecek ve yardımda bulunabileceksiniz. Oyuncular ayrıca potansiyel olarak sınırsız içeriğe sahip olacakları modları indirip kurabilecekler! En iyi tarım simülatörü olan Farming Simulator 17 ile günümüz çiftçiliğini tecrübe edeceksiniz!

Farming Simulator 17 PS4, Xbox One ve PC için 25 Ekim’de çıkacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler