div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Farming Simulator 17’ye kadın çiftçiler ekleniyor!

- Advertisement -

Yaklaşık 10 yıldır düzenli olarak yenilenen ve benzerine sadece Flight Simulator’ın sahip olduğu müthiş bir mod havuzuna sahip Farming Simulator serinini yeni oyunu için detaylar gelmeye başladı.

Giants Software tarafından geliştirilen oyunda bildiğiniz gibi bir çiftçinin yaptığı her türlü şey günlük iş yükümüz arasında.

Bunlar içinde tarla sürmek, tarla satın almak, ekmek, sulamak ve satmak gibi hayli kalabalık bir görev ağacımız var. Senelerdir mod yükü genişledikçe genişleyen seri nihayet bazı değişikliklere gidiyor.

Öncelikle ilk konu, eğer isterseniz bir kadın çiftçi olarak da oynayabilecek olmanız. Bugüne kadar neden unutuldu bilmiyoruz ama kendisini tekrar etmekle suçlanan bir seri için keyifli bir ilave olduğunu söylemek mümkün.

Multiplayer desteği sayesinde aynı haritada arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz oyunun son versiyonunda 100’den fazla traktör ve yardımcı araç gereç sizleri bekliyor olacak.

Oyun 25 Ekim 2016 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için sunulacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler