div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Forza Horizon 3 için ilk büyük eklenti: Blizzard Mountain

- Advertisement -

Forza Horizon 3’ün incelemesinde demiştim ki, oyun PC’ye de sorunsuz çıkmayı başarabilirse, Windows’un herhangi bir sürümünün gördüğü en iyi yarış oyunu olabilir.

Sorunsuz çıkmayı başaramadı açıkçası, öyle ki bir oyunu çalıştırıp diğerini çalıştırmayan driver’lar arasında gidip gelmekten Gears of War 4 ve Forza Horizon 3’ü aynı anda çalıştırabilmem tam 23 gün sürdü! Diğer taraftan söylediğimin de arkasındayım, Forza Horizon 3 bugünlerde 30’lu yaşlarını yaşayan bizlerin bilgisayarlarında gördükleri en iyi yarış oyunu, çok net.

Şimdiye kadar ufak tefek araç paketleri ile kendisini güncelleyen yapım, ilk büyük eklentisini 13 Aralık tarihinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Blizzard Mountain adındaki eklenti, 50 yeni etkinlik ve 7 yeni araç ile karşımıza gelecek ki bu araçlar arasında efsanevi Lancia Delta S4 de var. Haliyle, oyunun geçtiği Avustralya topraklarından çok uzaklara, Alp Dağlarının eteğine kurulmuş olan bu eklentide, son derece nadir bir araç bulup restore edeceğimiz (Araç gizli tutuluyor) yeni bir çiftlik garajı da bulunacak.

Bunun yanında toplam 500 puan değerinde 28 yeni başarım, King of The Mountain senaryosu ve diğer ufak tefek etkinlikler de söz konusu.

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain ile eklenecek araçlar:
-2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX
-1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck
-1975 Lancia Stratos HF Group 4
-1985 Lancia Delta S4 Group B
-2016 Nissan Titan Warrior Concept
-2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck
-2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car

blizzard

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler