div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Forza Horizon 4 tahtı selefinden almak için geliyor.

- Advertisement -

Playground Games tarafından geliştirilen ve Forza serisinin “arcade” tarafını temsil eden Forza Horizon 4 duyuruldu.

Serinin bir önceki oyunu Xbox One dışında Windows 10 için de duyurulmuş ve kısa süre içinde bizim tabirimizle “PC’lerin gördüğü gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu” olarak haklı bir ün edindi. 500’den fazla araç, Avustralya’nın sahil kasabalarından uçsuz bucaksız çöllerine uzanan dev bir harita, sürekli güncellenen oyun içi etkinlikler, neredeyse sınırsız denilebilecek kişiselleştirme seçenekleri ve harika fizikleriyle Forza Horizon 3, serinin zaten yukarıda olan çıtasını kolay kolay ulaşılamayacak kadar yükseklere koymayı başarmıştı.

Forza Horizon 3’te soldan işleyen trafiğe alıştıysanız bu yeni oyunda işinize yarayacak zira bu sefer istikamet Birleşik Krallık. Forza Horizon 4‘ün adanın ne kadar kapsayacağı net olmamasına rağmen oyunun tanıtımlarında Edinburgh’nun öne çıkartıldığını gördük. Ayrıca oyun bir araba yenilikle beraber geliyor.

Öncelikle, oyun artık tamamen online ve drivatarlar ile yarışmak yerine gerçek bir oyuncuyla düello edebileceksiniz.

Bir diğer yenilik de mevsimler. Tüm oyuncularla senkronize edilecek olan mevsimler & hava şartları ve gün döngüsünden başlayalım. Oyuna ilk defa mevsim döngüsü ekleniyor ve bu haritayı tamamen değiştirdiği gibi oynanışı da direkt olarak etkileyecek. İlkbahar aylarında daha fazla yağmur ve daha fazla çamur beklemeye hazır olun, malum, burası Britanya. Ayrıca kış aylarında göller buz tutuyor ve bir anda daha önce erişilemeyen noktalar drift pisti haline geliyor.

Forza Horizon 4, 2 Ekim tarihinde Xbox One ve Windows 10 için piyasada.

- Advertisement -

Ayrıca oyun Xbox One X’te 4K/60fps desteğine sahip olacak ve Xbox Game Pass’i olanlar tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler