div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gamescom’da bir Türk oyunu: No70

- Advertisement -

No70: Eye of Basir, bu yıl Türkiye’nin partner ülke olduğu Gamescom’da yer almaya hazırlanıyor.

Oyunun büyük bir kısmını tamamlayan ekip, Gamescom sonrasında iyi haberlerle takipçilerini sevindireceğini açıkladı. Oyun resmi olarak Türkçe olmasının yanı sıra, birden fazla dil desteğini kapsaması, yurt dışında geniş kitlelere ulaşma açısından çok önemli bir gelişme. Gamescom ise bu tarz yerli oyunlar için büyük fırsatlar anlamına geliyor.

Oyunun çıkışının gecikmesiyle ilgili konuşan ekip; No70’e çok önem verdiklerini, oyuncuların isteklerine cevap verebilecek bir oyun hazırladıklarını ve iyi bir oyun sunmak istediklerini belirtti.

Oyunla ilgili olarak bir çok değişiklik mevcut ve bunlardan en önemlisi envanter sistemi. Geçtiğimiz aylarda, gizli bir envanter kullanacağını belirten ekip, bu fikrini değiştirmiş durumda. Oyuncular, oyun içerisinde aldıkları objeleri görebilecekleri bir envantere sahip olacaklar. Bunun dışında oyuncuları şaşırtacak bazı değişiklikler yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

No70, bir gerilim oyunu olmasının yanı sıra, aynı zamanda bir bulmaca oyunu. Yönlendirdiğimiz karakter, ana hikayeyi öğrenmek için bazı gizemleri çözmek zorunda. Bu sebeple oyunun puzzle sistemi üzerine yoğun bir çaba harcanıyor. İlginç bir hikayeyle birlikte geçmişle yüzleşecek olan karakterimiz, gerilim dolu olayların içerisinden sıyrılmaya ve kaybolan kardeşini bulmaya çalışacak.

Oyunun bir erken erişim süreci geçireceğini ve ardından yıl sonuna kadar tam sürüm olarak çıkacağını da bildirmiş olalım.

2

- Advertisement -

4

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler