div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Gamescom’da No70 rüzgarı esti!

- Advertisement -

No70: Eye of Basir isimli oyunu geliştiren, Oldmoustache Gameworks ekibi, Avrupa’nın en büyük oyun fuarı olan Gamescom’da yer alma başarısı gösterip, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etti.

Yüzlerce kişinin ziyaret edip deneme fırsatı yakaladığı oyun, yabancı basın tarafından yoğun ilgi gördü. Özellikle Asya ülkelerinin korku oyunlarına duyduğu ilgi, No70 standında da kendini gösterdi.

Partner ülke olmada pay sahibi olmanın yanı sıra, gösterdikleri ilgiden dolayı TOGED ve ODTÜ Teknokent’e teşekkür eden ekip, oyunun çıkışıyla ilgili bazı sinyaller verdi. Gamescom’da bir çok firmayla görüşmeler yapan ve bazı önemli firmaların dikkatini çekmeyi başaran Oldmoustache Gameworks, yıl sonunda oyuncuların No70’i oynayabileceklerini belirtti.

Oyuncuların desteğini her zaman hissettiğini belirten geliştirici ekip; oyuncuların sevgisi bize çok şey katıyor, bize inanmaları, bize her konuda yardımcı olmaları çok güzel bir şey, onların desteğine ve ilgisine her zaman ihtiyacımız var diyerek ekledi.

PC versiyonu ile Steam üzerinden piyasaya çıkacak olan oyunun, 2016 Aralık sonunda oyun severler ile buluşması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler