div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Divinity: Original Sin 2 Undead’leri açıkladı!

- Advertisement -

Larian tarafından geliştirilen RPG oyunu hedefini kısa sürede tutturduktan sonra daha yukarısını hedeflemeye başladı ve Undead’leri duyurdu!

Divinity serisini çoğunuz hatırlayacaktır, izometrik diyemeyeceğimiz, neredeyse tepeden bakışlı bir kameradan oynanan ilk oyunlar Divine Divinity ve Beyond Divinity’nin ardından üç boyutu da deneyim eden oyun artık karşımıza izometrik, güzel grafikli bir RPG olarak çıkıyor bilindiği gibi. Divinity: Original Sin’in ardından bu tarza geçiş yapıp bir nevi reboot edilen serinin ikinci oyunu 500.000 dolar hedefli ve oldukça iddialı bir Kickstarter kampanyası başlatmış ve hedeflerini 30 Eylül’e kadar tutturmayı hedeflediklerini belirtmişti.

Oyun hedefini 12 saatten kısa bir sürede tutturduktan sonra daha yukarısını hedeflemiş ve 1.2 milyon doları hedef olarak belirlemişti. Gün itibariyle bu hedef de geçilmiş durumda ve firma söz verdiği üzere Undead’lerin oynanabilir ırk olarak oyuna ekleneceği açıklandı. Undead’lerin %20 fazla hp ile oyuna başlamak ancak vücutlarının giderek dağılması üzerine sağlığını giderek kaybetmek gibi bazı trait’leri bulunacak.

Ayrıca Larian oyuna destek veren bağışçılara bazı ek ödüller de eklemiş durumda, örneğin daha önce 40$ üstü bağış yapan veya bundan sonra yapacak olan tüm destekçilere oyunun soundtrack’i de gönderilecek. Şu anda 1.272 milyon dolar seviyesinde olan bağışların sonraki aşamasında 1.35 milyon toplanması halinde yeni bir yetenek ağacı ve 1.50 milyon sınırında da Hall of Echoes adlı büyük ve yeni bir bölgenin oyuna eklenmesi var, açıkçası Kickstarter’ın bitmesine 23 gün kala her iki hedef de rahatlıkla geçilecek gibi gözüküyor.

Bakalım Larian başka neler açıkçayacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler