div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ASUS, oyuncu monitörü pazarında %35 pazar payına ulaştı!

- Advertisement -

Geçtiğimiz hafta Berlin’de düzenlenen IFA 2015 fuarı öncesi ASUS’un düzenlediği basın toplantısına özellikle Republic of Gamers serisinden oyunculara özel yeni ürünler öne çıktı. Etkinlikte tanıtılan ROG SWIFT PG348Q modeli monitör, eğimli ekrana sahip ve 100Hz tazeleme oranı sunuyor. 3440×1440 çözünürlüğü doygun renklere sahip IPS panelde sunan ürün, 21:9 ekran oranı ve dahili NVIDIA G-SYNC teknolojisiyle de oyuncuların rüyalarını süsleyeceğe benziyor. ASUS’un GamePlus teknolojisini de barındıran monitörde dört farklı nişangah seçeneği, oyun içi sayaç ve FPS sayacı bulunuyor.

Etkinlikte tanıtılan bir başka monitör olan ROG PG279Q, Dünyanın ilk 165Hz 2K/WQHD IPS G-SYNC monitörü olmasıyla önem taşıyor. ekran yırtılmaları ve takılmaları engelleyen dahili NVIDIA G-SYNC teknolojisini, baş döndüren 165Hz tazeleme oranıyla sunarak, oyuncu monitörlerinde yeni bir çağın gelişini duyuruyor.

Etkinlikte söz alan ROG Pazarlama Direktörü Derek Yu, ASUS’un dünya çapında 144Hz üst düzey oyuncu monitörleri kategorisinde %35 pazar oranıyla birinci sırada yer aldığını da belirtti.
ASUS her ürün gamında olduğu gibi oyuncu monitörü alanında da öncü firma olarak en yeni teknolojileri oyuncularla buluşturmaya devam ediyor.

4k

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler