div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

1TB’lık Playstation 4’ün çıkış tarihi açıklandı!

- Advertisement -

Oyunların boyutu büyüdükçe Playstation 4’ün 500gb’lık kapasitesinin yetersiz kaldığı net bir şekilde ortaya çıkmıştı, Sony nihayet beklenen 1TB’lık Ultimate Player Edition modelini duyurdu.

Ps3’ün son günlerinde bile Uncharted 3 gibi oyunların 40gb’a yakın yer kapladığını göz önüne alırsak, Ps4’ün 500gb’lık kapasitesinin kısa sürede yetersiz kalacağını tahmin etmek pek de zor değildi. Beklendiği gibi de oldu ve The Witcher III gibi, hatta yakında çıkmasını beklediğimiz No Man’s Sky gibi oyunların kapladığı ve kaplayacağı yer oyuncuları kara kara düşündürmeye başladı.

Merakla beklenen yeni model 15 Temmuz tarihinde piyasaya çıkacak ancak fiyatı konusunda her hangi bir açıklama yapılmış değil. Sony’nin resmi açıklamasında da beklendiği üzere ‘daha fazla oyun, daha fazla kullanıcı üretimi içerik’ gibi detaylar ön plana çıkartılmış ve donanımsal olarak başka bir değişiklik beklenmiyor.

Kötü haber, Sony yeni modelde de 5400rpm 2.5” diskleri kullanmaya devam edecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler