div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Playstore yılsonu kampanyasında %80’e varan indirimler var!

- Advertisement -

Yılsonu indirimleri hızla devam ederken Playstore müthiş bir yıl sonu kampanyası başlatmış durumda, gelin bakalım neler var.

2015 yılının sonuna yaklaştığımız şu günleri Playstore %82’ye yakın indirimler ile karşılıyor. Bugün duyurulan Yılsonu Kampanyasında Ubisoft, Bethesda, Paradox, Bandai Namco, Disney oyunları yanında Grand Theft Auto serisi ve Mount & Blade için ciddi indirimler söz konusu, üstelik TTNET’in kartınız olmasa bile taksitle faturanıza yansıtabilme avantajı ile beraber.

Bakalım Playstore yılsonu indirimlerinde neler var;

İlk olarak Grand Theft Auto V’i şimdiye kadar satın almadıysanız görebileceğiniz en iyi fırsatlardan birisi karşılıyor sizi. Kampanya süresinde (1 Ocak tarihine kadar) GTA V’i 149tl yerine 89tl’ye alabileceksiniz. Aynı şekilde GTA V: Megalodon Edition da 299tl yerine 149tl’ye satın alınabiliyor. Serinin eski oyunlarını da edinmek istiyorsanız uygun zaman zira GTA Trilogy sadece 10tl, GTA IV Complete Edition ise sadece 11tl.

Grand Theft Auto Yılsonu Kampanyası: http://www.playstore.com/#!/kampanya/rcstr22a

Ubisoft ürünlerinde de %40’a varan indirimler söz konusu. 28 Aralık tarihine kadar AC IV: Black Flag sadece 29tl ilen AC: Unity de 62tl’ye satın alınabilecek. Assassin’s Creed ve FarCry serisindeki diğer indirimlere göz atmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Ubisoft Yılsonu Kampanyası: http://www.playstore.com/#!/kampanya/ubsft21a

- Advertisement -

Mount & Blade’i hep videolardan iç geçirerek izlemiş ama bir türlü satın almamışsanız da sizin için bir kampanya var. Mount & Blade: Warband Collection %75 indirimle sadece 7.48tl’ye satın alınabilirken, Mount & Blade: Ateş ve Kılıç ise sadece 3.23tl.

Mount & Blade Yılsonu Kampanyası: http://www.playstore.com/#!/kampanya/mbk24a

Disney’in Yılsonu Kampanyası için ise son 12 gün. Disney oyunlarını %75’e varan indirimler ile satın alabileceğiniz bu kampanyada Star Wars: KOTOR II sadece 4.50tl, SW: Empire at War – Gold Pack ise sadece 9tl’ye oyunculara sunuluyor. Lucas Arts’ın efsanevi macera klasiği The Dig ise %75 indirimle sadece 4.50tl.

Disney Yılsonu Kampanyası: http://www.playstore.com/#!/kampanya/dsny22a

Fallout, The Elder Scrolls, Wolfenstein, Doom ve Rage gibi yapımların dağıtımcısı Bethesda’nın ürünlerini de 28 Aralık tarihine kadar %80’e varan indirimlerle edinebilirsiniz.

Bethesda Yılsonu Kampanyası: http://www.playstore.com/#!/kampanya/btshd21a

Strateji deyince akla gelen ilk firmalardan olan Paradox’ta kendisine Playstore’un yılsonu kampanyalarında yer buluyor. 2 Ocak tarihine kadar sürece Paradox Yılsonu kampanyasında geçen yılın PC’ye özel çıkan en iyi oyunlarından olan ve Baldur’s Gate’in izinden giden Pillars of Eternity: Hero Edition %60 indirimle sadece 24tl. SimCity’nin tahtını sarsan şehir kurma oyunu Cities:Skylines ise sadece 18tl’ye satın alınabiliyor. Diğer indirimler için;

Paradox Yılsonu kampanyası: http://www.playstore.com/#!/kampanya/prdx23a

Son olarak 28 Aralık tarihine kadar Bandai Namco oyunlarına da %75 indirimle sahip olabilirsiniz, detaylar için;

Bandai Namco Yılsonu Kampanyası: http://www.playstore.com/#!/kampanya/bnda21a

playstore80

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler