div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends Türkiye Büyük Finali 13 Ağustos’ta

- Advertisement -

Ağustos ayında gerçekleşecek olan League of Legends Türkiye Büyük Finali için tarih ve mekân belli oldu. Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Şampiyonluğu için en iyi iki takımın kozlarını paylaşacağı Türkiye Büyük Finali, 13 Ağustos’ta yeniden son iki yıldır finallere ev sahipliği yapan Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.

Lig aşaması, çeyrek final ve yarı final aşamalarının ardından finale yükselen en iyi iki takımın mücadele edeceği dev etkinliğe binlerce taraftarın ve eSpor tutkununun akın etmesi bekleniyor. League of Legends Türkiye Büyük Finali, geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgiyle karşılaşmış ve tüm biletler 24 saatten kısa bir süre içinde tükenmişti.

1466764852_TBF1
Beş maç üzerinden gerçekleşecek final karşılaşmasından zaferle ayrılan ekip, ülkemizi IWCQ’da temsil etmek üzere Brezilya’ya giderek Dünya Şampiyonası’na katılmak için mücadele edecek. Detaylar için LoLeSpor.com ve LoLeSpor sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler