div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Paralel Evren’den bir ilk!

- Advertisement -

Paralel Evren çizgi roman dükkânı, Türk çizgi roman okurları için bir ilki gerçekleştiriyor.

Dünya’da ve ABD’de olağanüstü bir heyecan yaratan, DC Evreni’ndeki ana serilerin yeniden 1. sayıdan başlayacağı “REBIRTH” etkinliği kapsamında yayınlanacak olan BATMAN #1, DC Comics’le yaptıkları işbirliği sonucunda sınırlı sayıda basılan “Paralel Evren Özel Koleksiyon Kapağı” Türk okuyucusuyla buluşacak.
13298029_1601488116848165_204344571_n

DC Comics tarafından basılacak ve İngilizce olacağı için sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada koleksiyon değeri taşıyacak bu baskı, “REBIRTH” etkinliğinin en önemli koleksiyon parçalarından olacak BATMAN #1’in Paralel Evren özel sayısının bir Türk’ün elinden çıkmasıyla farklı bir değer kazanıyor. Gerçek bir profesyonel ve çizgi roman ustası olduğunu son yıllarda MARVEL ve DC için çizdiği ADVENTURES OF SUPERMAN, SUPERIOR IRON MAN, LEGENDS OF TOMORROW gibi serilerle kanıtlamış olan Yıldıray ÇINAR, BATMAN #1 için muhteşem bir kapak çizdi.

Batman #1’in Amerika’daki yayın tarihi olarak açıklanan 15 Haziran Çarşamba günü Paralel Evren mağazasında satışa çıkmış bulunan bu özel sayıyı aynı zamanda internet sitesi üzerinden de temin edebilirsiniz.

Ayrıca, bu ilki çizgi roman severlerle birlikte kutlamak için 26 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Yıldıray ÇINAR imza gününe herkes davetlidir.

Bu muhteşem kapağın tanıtım videosu için:
https://www.facebook.com/ParalelEvrenCR/videos/1816727678559772/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler