div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

4.5 yaşındaki Dawn of War 2’ye yeni DLC geldi!

- Advertisement -

Dawn of War 2 Retribution artık yaşını başını aldı sayılır, yine de içerik gelmeye devam ediyor.

Sega’nın duyurusunu yaptığı Ridiculously Bloody Blood Pack DLC, geçen haftasonu Steam’de satışa sunuldu bile. 2 dolara indirilebilen paket oyundaki kan efektlerini abartılı derecede arttırıyor ve cadılar bayramı için bir tribute niteliğinde.

Relic’ten aynı zamanda bir de uyarı var. Bu paketin getirdiği kan efektlerinin oynanışı değiştirecek ve görüşü engelleyecek derecede yüksek olduğu konusunda özellikle uyarmayı ihmal etmemişler. Kısaca paketimiz eğlencelik, meraklısına tabir edilen türden.

Relic’in serinin yeni oyunu konusunda ağzından çıt çıkmasa da eski oyunları ayakta tutmak için yaptıkları dikkate değer. Eylül ayında Dawn of War’u haftasonu için bedava oynanabilir yapan Relic aynı zamanda 11 yaşındaki oyuna bir de multiplayer haritası tasarlamış, ayrıca Dawn of War 2 senaryo modunda kullanabilmemiz için de bedava olarak oyuna eklenen 4 set Wargear duyurmuştu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler