div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Türlerin kesiştiği noktada bir Türk oyunu: Crisential

- Advertisement -

Tüm hayatları boyunca kendi oyunlarını yapma hayaliyle yaşayan iki yakın arkadaş, Cenk Açan ve Efe Burak tarafından kurulan Whitefall Entertainment tarafından geliştirilen Crisential, Kickstarter’da destek bekliyor.

Crisential, post-apokaliptik ıssız bir dünyada geçen retro grafiklere, kullanıcı tarafından geliştirilecek sandbox içeriğe ve gerçek zamanlı strateji-klasik rpg-hayatta kalma öğelerine sahip ve oyunun en iddialı olduğu alanlardan biri de detaylı crafting sistemi.

783119c8dbb7bef2cdb0cf323dad8f1f_original

İlk planda 80 bin dolarlık hedefle yola çıkan ekip, ilk planda oyunu PC için geliştirmekle beraber, ilerleyen dönemde Mac ve Linux desteği vermeyi de planlıyor. Hatta bunun için de kickstarter kampanyalarından elde ettikleri gelire göre oyuna eklemeyi planladıkları özelliklerin bir listesini, yine kickstarter sayfaları üzerinden duyurdular. Ayrıca 5 dolardan başlayıp 5000 dolara kadar, yapılacak her bir destek miktarı için bağışta bulunacak destekçilerine ayrı bir ödül zinciri belirlemişler, bu da hoş bir detay.

e62ee74207b618cfa79693f4b5656d89_original

Oyunun kickstarter sayfası için: https://www.kickstarter.com/projects/1603412996/crisential?ref=category_location

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler