div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

7 senedir geliştirilen Underrail nihayet çıkıyor!

- Advertisement -

Stygian Software tarafından 2008 yılından beri geliştirilen ve Arcanum, Baldur’s Gate gibi klasik CRPG oyunlarını sevenlere hitap eden Underrail 21 Aralık tarihinde piyasada.

İlk defa 2008 yılında geliştirilmeye başlanan, 2009 yılının ardından gelişimine ara verildikten sonra 2012 yılında pat diye kullanıcılara deneyebilecekleri ücretsiz bir alpha sürümü sunulan Underrail nihayet satışa sürülüyor. Üstelik ilk fragmanından tam 2.5 sene sonra!

Aşağıdaki görüntülerde de görebileceğiniz gibi eğer Baldur’s Gate, Arcanum: Steamworks of Obscura, Temple of Elemental Evil veya Pillars of Eternity gibi CRPG oyunlarını beğeniyor, detaylar arasında sarhoş olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Grafiğe önem veren oyuncular ise bu noktadan sonrasıyla ilgilenmeyecektir.

10 dolar gibi oldukça ucuz bir fiyat etiketi ile Steam üzerinden satışa sunulacak oyunun alpha sürümündeki kayıt dosyalarınız maalesef son sürüm ile uyumlu olmayacak, en azından şimdilik.

PyrokineticStream

underrail-dev-log-24-screenshot-surpriseattack

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler