div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

7th Guest’in fan yapımı oyunu 40bin dolar bağış aldı!

- Advertisement -

Geçen yıl 7th Guest’in yapımcısı Trilobyte Games serinin üçüncü oyunu için bir bağış kampanyası başlatmıştı. Ancak o kadar çoba boşa gitmişti ve firma Kickstarter’da oluşturup belirlediği 65bin dolarlık bağışın 41bin dolarını alabilmişti. Yeterli bağış alamadığı için de proje iptal edilmişti. Ancak 7th Guest hayranlarından oluşan Attic Door Productions ismindeki takım serinin üçüncü oyununu çıkarmak için Kickstarter’a projesini soktu.

13th Doll olarak çıkacak olan oyun için gerekli toplam bağış 40bin dolar olarak belirlenmişti. Henüz bağış süresinin bitmesine 14 gün varken proje yeterli bağışı almakla kalmayıp üzerine geçti ve 43.141 dolar bağış aldı. Yani oyunun hayranlarından oluşan firma oyunun resmi firmasından daha fazla bağış aldı. Nasıl olduğu tabiiki bilinmiyor. Görünüşe göre Attic Door Productions nasıl pazarlama yapılır biliyor.

Öte yandan oyunun Kickstarter sayfasına bakmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca oyunun Kickstarter fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler