div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

90’ların Point&Click Adventure’larını özleyenler için: Dropsy

- Advertisement -

90’ların ortasında FPS’lerin yeni yeni yükselmeye başladığı dönemde Point&Click Adventure’lar çok modaydı. Bilgisayarların gücü sebebiyle grafiklerin ve çevreyle etkileşimin ön plana çıkmadığı bu zamanda hikaye, karakterler, atmosfer ve diyaloglar çok daha ön plandaydı. Güzel de zamanlardı. İnternet yoktu, bir çok kişinin evinde bilgisayar da yoktu. Oyunun bir yerinde takıldığım zaman ya oyun dergilerinde tam çözüm verip vermediklerine bakardım ya da şans eseri o oyunu oynamış olan ve orayı geçmiş olan biri varsa ondan yardım alırdım. Sırf aynı oyunu oynuyor olmak bile büyük arkadaşlıklar doğuruyordu.

Siz de bu dönemleri ve Maniac Mansion 2: Day of the Tentacle, Simon the Sorcerer, Broken Sword, Full Throttle gibi oyunları özlüyorsanız bugün Steam’de çıkan Dropsy’e bakmalısınız.

Oyunun geliştiriceleri Hotline Miami’yi de yapmış olan Devolver Digital. Bu sebeple oyunun içeriğinin biraz sert olmasını beklemekte fayda var.

Oyunun steam sayfası: http://store.steampowered.com/app/274350

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler