div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

AC: Syndicate E3’de neler gösterdi?

- Advertisement -

Artık her sene Ubisoft tarafından 1-2 Assassin’s Creed oyunu çıkarılmasına alıştık. E3 2015’de bu defa ise serinin son halkası olan Assassin’s Creed: Syndicate’e dair bir video yayınlandı.

Yayınlanan video bir oynanış videosu değil. Ubisoft bunun yerine bir sinematik videosu yayınlamayı tercih etti. Ancak daha sonra Ubisoft oynanışa dair detaylar içeren yeni bir videoyu kendi Youtube kanalından yayınladı. Tam bununla sınırlı kaldığımızı sanırken yeni bir video da Playstation konferansından geldi. Böylece Ubisoft yeni oyun Syndicate hakkında, Assasin’s Creed fanlarını mutlu edecek pek çok içerik sundu.

Yeni Assassin’s Creed oyunu bizi 1864 Londra’sına götürecek. Londra Templer Tarikatı’nın kontrolü altında ve belli kişiler sayesinde işçi sınıfına korku saçıyorlar. Biz de buna karşılık Jacob Frye adında kendine bağlı bir gurubu olan bir kahramanı kontrol edeceğiz. Ayrıca özellikle yüksek yerlere tırmanmamızı kolay hale getirecek bazı aletler edineceğiz. UBunun yanında yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda fayton sürebileceğimiz ve bu sırada düşmanlarla savaşabileceğiz. Oynanışa dair çok daha fazla detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Viktorya döneminin esintilerini içeren yeni Assassin’s Creed oyunu 23 Ekim de Playstation 4 ve Xbox One için, bu yıldan sonraysa PC için piyasadaki yerini alacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler