div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

AC: Syndicate için yeni oynanış videosu

- Advertisement -

UbiCentral’ın YouTube kanalından bugün Assassin’s Creed: Syndicate’ın yeni videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda bizi başka bir dünyanın beklediği de gözler önüne serilmiş oldu. Aslında sadece alışık olmadığımız bir Assassin’s Creed dünyası olduğu söylemeliyim.

Yeni Assassin’s Creed oyunu bizi 1864 Londra’sına tam anlamıyla götüreceğini gösterdi. Ayrıca özellikle yüksek yerlere tırmanmamızı kolay hale getirecek bazı aletler edineceğiz. Bunun yanında yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda faytonu dört nala sürebileceğimiz ve bu sırada düşmanlarla savaşabileceğimiz bir oyun.

Yayınlanan videodan gördüğümüz üzere bol bol sinematik olayla karşı karşıya olacağız. Tabir yerindeyse adam dövüp tarzan gibi oradan oraya sallanacağımız bir oyun geliyor. Yani, birden fazla düşmanı sinematik ekranda öldürme- dövme gibi yeni özelliklerin gösterildiği bir video olmuş.

Öbür yandan Viktorya döneminin bütün karakteristik özelliklerine sahip bir harita kurulmuş gibi. Gerek sanayi devrimi sayesinde yeni kurulmuş fabrikalara ve çıkardıkları dumanlara gerek kıyafetlere gerek o zaman yeni yapılan binalara kadar bütün özelliklerini taşıyor. Çok konuştuk, videoyu izlediğinizde tüm dediklerimizi anlayacaksınız.

Yeni Assassin’s Creed oyunu yeni nesil konsollar için 2015’in son çeyreğinde, PC platformu için ise 2016’nın ilk çeyreğinde çıkacak olan Assassin’s Creed: Syndicate herkesi bir merak içerisinde bekletiyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler