div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

AC: Syndicate’in ön sipariş bonusları belli oldu!

- Advertisement -

Oyunu ön sipariş ile satın alanlar yazar ve eleştirmen Charles Dickens ile evrim teorisyeni, biyolog ve doğa bilimci Charles Darwin görevlerine ulaşabilecek.

Serinin son oyunu bildiğiniz gibi çok merak ettiğimiz bir dönemde, endüstriyel çağ Londra’sında geçiyor. Daha önceki Assassin’s Creed oyunlarından ne kadar sıkıntı geldiyse de oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça meraklanmaktan kendimizi alamıyoruz açıkçası.

Oyunu ön sipariş ile satın alanlar sadeece Jacob ve Evie adlı ikiz kardeşlerin hikayesine değil, bir çeşit komplo teorisinin çevrelerine örüleceği Charles Darwin ve Charles Dickens görevlerine de ulaşabilecekler. Charles Darwin bilindiği üzere “Türlerin Kökeni” adlı kitabı ile insanlık tarihine bakışı değiştiren bir isim, Charles Dickens ise Victoria çağının en büyük yazarı olarak kabul gören; Oliver Twist, David Copperfield ve İki Şehrin Hikayesi adlı eserleri ile tanıdığımız bir diğer deha.

Oyun 23 Ekim’de yeni nesil konsollar, bir ay kadar sonra da PC için satışa çıkacak ve kilitli framerate veya ekran çözünürlüğü gibi sinir bozucu detaylara sahip olmayacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler