div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

AC: Syndicate’te Evie görünmez olabilecek!

- Advertisement -

Assassin’s Creed’in son oyunu Syndicate’in ilk duyurulduğu günü hatırlıyor musunuz? Nasıl görmezden geldiğimizi, nasıl “off yine mi?” dediğimizi peki.

İşte daha önceki bir iki oyunda da aynen yaşadığımız bu mizansen bir kez daha başa döndü ve biz oyun tarihi yaklaştıkça “ya acaba Londra nasıl olur?” diye merak etmeye başladık. Evie’nin son yayınlanan oynanış videosu da bu merakı törpüleyecek cinsten. Sizin de görebileceğiniz gibi Evie’nin kendine has bir görünmezlik yeteneğine sahip olduğunu ve bu sayede guard’ları kolaylıkla aşabildiğini buradan görebiliyoruz.

Görev daha önce AC: Unity’de görebildiğimiz bazı görevlere oldukça benziyor. Sızmanız gereken bir bölge size sağlanıyor ve siz de tam bir görünmezlik içinde alt görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Evie bildiğiniz gibi ana karakter Jacob’un ikizi ve görevlerin bir kısmını onunla oynayacaksınız. Ayrıca free-roam modunda dolaşırken iki karakter arasında istediğiniz zaman geçiş yapmanız da mümkün olacak.

Haberler

1 Yorum

  1. Aslında oyunun ingilterede geçmesi benim için büyük bir etki yaratmadı.Daha çok 1800’lü tarihte geçmesi hoşuma gitti,uzun zamandır ”Artık Assassin’s creed’in sonraki oyunu ne olur ilerideki bir tarihte geçsin”diye haykırıyordum.
    Bence bu oyun harika olmakla kalmayıp iyi bir son yapmışlarsa oyuncularda büyük etki bırakacak,çünkü ilk kez bir sonraki oyunun gelmiyeceğini bilerek Assassin’s creed oynayacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler