div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Activision kokuyu aldı: CoD oyunları Remastered olma yolunda!

- Advertisement -

Activision CEO’su Eric Hirshberg “Eski Call of Duty oyunlarını yeniden düzenleyebiliriz.” açıklamasında bulundu.

Yeni oyun yapamayan şirketlerin eski oyunlarına ya da çok sevilen bazı oyunların remake yapılmasına alıştık. Belli bir yaşı geçtiyseniz, Call of Duty dediğimiz zaman aklınıza bir devri kapatıp bir devri açan Call of Duty 2 gelebilir. Düşünsenize Call of Duty 2’yi daha detaylı, gözlerinize ziyafet çeken grafiklerle oynadığınızı.

Activision CEO’su Eric Hirshberg, Game Informer’a verdiği röportajda, “Öyle veya böyle, insanların eski oyunlar ile kurduğu bir bağ var” diyerek şirketin Call of Duty serisinin eskilerini uyarlamayı konuştuklarını söyledi. Activision bu ‘remake’ furyasına henüz dalmayan şirketlerden biri ve Hirshberg’e göre bunun sebebi de firmanın bünyesinde çalışan herkesin yeni oyunlar ortaya çıkarmak yönündeki açlığı ve motivasyonu..

İşler yolunda giderse Cod2’yi, Modern Warfare ve Black Ops’u yeni nesil konsol ve pc’lerimizde görmemiz mümkün, ne dersiniz bu işe?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler