div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Afro Samurai 2 satıştan çekildi!

- Advertisement -

Çıktığı günden beri tüm incelemelerden feci puanlar alan ve artık basına inceleme kodları da gönderilmeyen Afro Samurai 2’nin yapımcısı oyunculardan özür diledi.

Chris Carter tarafından tasarlanan ve Versus Evil tarafından dağıtılan oyunun inceleme puanları LEVEL Shit seviyesinde (Metacritic puanı 21) seyretmekteydi ve dağıtıcı da bir süredir basına inceleme kodları gönderimini durdurmuştu bu yüzden. Versus Evil önce PSN’den, bugün itibariyle de Steam’den oyunun satışını durdurdu.

İlk sezonu çok sevilen anime serisi Afro Samurai’nin üzerine kurulu olan oyunun her santimetresi bug kaynamaktaydı ve berbat seslendirme ve sinirleri alınmış oyun editörlerini bile çileden çıkartan oynanış yüzünden oyunun puanları ilk saniyede yer çakılmıştı. Bunun üzerine episodik olarak yayınlanan oyun PSN’den kaldırılmış, oyuncuların kütüphanesinden silinmiş ve oyunculara ödedikleri ücret iade edilmişti.

Oyunun dağıtımcısı Versus Evil’dan Steve Escalante oyunun bir başarısızlıktan ibaret olduğunu, bu yüzden ikinci ve üçüncü bölümlerini yapmalarının mümkün olmadığını ve oyunu satın alanların tamamına paralarının geri ödeneceğini duyurdu. “İncelemelere bakarsanız, bu başarısızlığın oyunun sorunları ya da hatalarından dolayı olmadığını anlayabilirsiniz, basitçe insanlar bu oyunu beğenmedi.”

Steam’de kullanıcılardan sadece %3 pozitif puan alabilmek büyük başarıdır, laf değil. Firmanın hiç etrafından dolanmadan başarısızlığı kabul edip para iadesi yoluna gitmesi ise bazılarına ders olacak nitelikte.

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1_20150925215935
Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1_20150925215935

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler