div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Amazon’un müthiş indirimi hatadan kaynaklanmış!

- Advertisement -

Gamescom’dan hemen önce Xbox’ın cüzdanlara zarar gamepad’ine %42 indirim uygulayan Amazon bunun bir hata olduğu açıklamasını yaptı.

Dr. House izlediyseniz hatırlayacaksınız, çok dilime takılan bir sözü vardır “Bazen en mantıklı açıklama bir yerlerde birilerinin çuvallamış olmasıdır.” diye.

İşte indirimi gördüğümüz anda bu indirimin gerçek olamayacak kadar iyi gözüktüğüne ve muhtemelen bir hatadan kaynaklandığına ikna olmuştuk açıkçası, öyle de çıktı. Gamescom’a sadece bir kaç gün kala, üstelik Microsoft’un kendisi hiç bir indirime gitmemişken 150 dolarlık Xbox Elite Controller’ı yüzde 42 indirimle satışa çıkartan Amazon’un çok ciddi sipariş aldığını tahmin edebilirsiniz. Amazon’dan dün akşam yapılan açıklamada ise bu indirimin basit bir hatadan kaynaklandığı ve kullanıcılar sözleşmesine dayanarak bu indirimli fiyat üzerinden verilen siparişlerin iptal edildiği ve yerlerine ulaşmayacağı açıklandı.

129-xbox-one-elite-wireless-controller-nearly-half-price-at-amazon-143939419555

Aşağıda bir tanıtım videosunu görebileceğiniz Xbox Elite Controller’ın bizim açımızdan en büyük sıkıntısı ise hala AA pil ile çalışıyor olması. LEVEL ofisindeki iki Xbox gamepad’inden en az biri sırf bu yüzden pili bitik halde bekliyor, şaka değil.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler