div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

American Truck Simulator haritaları Google Maps’ten

- Advertisement -

Kamyon simülasyonları köklerine dönüyor! Yıllar önce bizleri amerikan kamyonları ile tanıştıran 18 Wheels of Steel serisinin ve Euro Truck Simulator’ün yaratıcısı SCS Software’in yeni oyunu, nihayet uçsuz bucaksız amerikan otoyollarında geçecek.

Henüz ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda bir açıklama yapılmamış olan American Truck Simulator’ün yeni teaser’ı E3 2015 bünyesindeki AMD E3 PC Gaming Show sırasında yayımlandı. Oyuna ilişkin en önemli detaylardan biri oyunun haritalarının Google Maps’i referans alıyor olması. Bu sayede Euro Truck Simulator 2’den çok daha gerçekçi yolların tasarlanması mümkün olacak. Buna benzinli ve uzun burunlu Freightliner’ları, Peterbilt’leri ve Amerika’nın her noktası birbirinden farklı yollarını de eklediğiniz zaman oyunun ETS2’nin ulaştığı başarıyı çok daha yükseğe taşıması oldukça yüksek bir ihtimal.

Aşağıda oyunun E3 Teaser’ı yanında eğer daha önce izlemediyseniz 1 saatlik bir alpha sürüş deneyimini de bulabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler